Σε κάθε νέα παραλαβή προϊόντων η ανυπομονησία μας είναι μεγάλη!!! Αναμένουμε πως και πώς να ανοίξουμε τα κουτιά για να πιάσουμε πρώτες στα χέρια μας τις νέες αφίξεις. Έτσι και το προηγούμενο Σάββατο παραλάβαμε τα νέα foundation και τις βλεφαρίδες του Scott Barnes. Όμως αυτή την φορά είχαμε ένα απροσδόκητο επισκέπτη την Φαίη Σκορδά, που επισκέφθηκε την Ράνια Μπουντούρη και ξεναγήθηκε από την ίδια στο κατάστημα της Make Me Up στην Θεσσαλονίκη. Έτσι ανάμεσα στα «κοριτσίστικά παιχνίδια» κραγιόν , φρου – φρού και αρώματα, έτσι έπεσε στο τραπέζι η ιδέα να παρουσιαστεί στις τηλεθεάτριες του Πρωινό Ant1, πώς μπορούν να αντιγράψουν το μακιγιάζ θρύλος της Jennifer Lopez χρησιμοποιώντας τα προϊόντα του ίδιου του makeup artist της, Scott Barnes.

Η Ράνια Μπουντούρη λοιπόν μας δείχνει βήμα – βήμα πώς μπορούμε να μεταμορφωθούμε σε JLO, αλλά και μας μυεί στα μυστικά του πιο λαμπερού makeup look.

FullSizeRender (13)The Glow makeup πως θα αποκτήσετε το μακιγιάζ θρύλος της Jennifer Lopez από τον Scott Barnes:

1. Η αψεγάδιαστη, αλαβάστρινη επιδερμίδα που ακτινοβολεί στα ζυγωματικά
2. Τα bronze smokey μάτια και οι εντυπωσιακές βλεφαρίδες. O backstage μύθος λέει ότι η Jennifer Lopez καταφθάνει στα πλατό όπου δεν θα την περιποιηθεί ο Scott Barnes συνοδεύεται από τέσσερις βαλίτσες γεμάτες από βλεφαρίδες και εάν δεν την καλύψουν αυτές που θα δει διαλέγει από την πλούσια συλλογή της.

IMG_5756
3. Η JLo χρησιμοποιεί ελάχιστο bronzer κάτω από τα ζυγωματικά αλλά χρησιμοποιεί highlighter στα ζυγωματικά και την περιοχή του «Τ»
4. Τα sexy nude χείλη για να φαίνονται πιο σαρκώδη, sexy και ζουμερά.