Γνωρίστε την εταιρεία Beauty Is Life και τα προϊόντα της

H γερμανική εταιρεία beauty is life Ιδρύθηκε από την Beatrix Isabel Lied το 1978. Τα προϊόντα της εταιρείας είναι γνωστά για την τεράστια γκάμα έντονων χρωμάτων, και για την εξαιρετική τους ποιότητα. Χρησιμοποιούνται από τους κορυφαίους makeupartists, όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και στην Αμερική.
beauty is life

Η ιδιοκτήτρια της εταιρίας beauty is life, Beatrix Isabel Lied είναι γνωστή σύμβουλος εικόνας, αλλά έγινε διεθνώς αναγνωρίσιμη και για την ειδίκευσή της στην χρωματολογία. Εδώ και τριάντα χρόνια η Beatrix εργάζεται στην υπηρεσία της ομορφιάς και της υγείας με σκοπό να αναπτύξει και να αλλάξει το στυλ των ανθρώπων, δίνοντας έμφασή στην διαφορετικότητα!

Η Beatrix Isabel Lied ήταν η πρώτη που κατηγοριοποίησε τους ανθρώπους σε τέσσερις χρωματικές ομάδες και διαχώρισε τα χρώματα από το εγχειρίδιο των 4 εποχών.

 beauty is lifeΓια να δείτε σκιές της εταιρείας κάντε κλικ πάνω στην εικόνα

  Για να δείτε κραγιόν της εταιρείας κάντε κλικ πάνω στην εικόνα

 Για να δείτε Lipgloss της εταιρείας κάντε κλικ πάνω στην εικόνα

Έτσι δημιούργησε το σύστημα χρωματικών τύπων 9rtypology, με την βοήθεια του οποίου μπορεί ο κάθε πελάτης να βρει τα σωστά χρώματα που ταιριάζουν ακριβώς πάνω του, και που θα τον αναδείξουν!

Αυτός είναι και ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους η εταιρεία beauty is life έχει αγαπηθεί τόσο, και από τις Ελληνίδες!

Μαρία Μπεκατώρου

Για να αγοράσετε προϊόντα της Beauty is life, επισκεφτείτε το e-shop μας.