Η Japonesque είναι ένα αγαπημένο brand με επαγγελματικά προϊόντα και gadgets ομορφιάς ενώ τα πινέλα της χρησιμοποιούνται από top make up artist ανά τον κόσμο. Το νέο σε σχέση με την Japonesque είναι ότι λάνσαρε μια σειρά από πέντε πινέλα που φέρουν τον τίτλο Kumadori τα οποία αντλούν την έμπνευσή τους από τα πινέλα που χρησιμοποιούνταν στο αρχαίο ιαπωνικό θέατρο Kabuki. Σκοπός τους δε, είναι να τονίσουν τις εκφράσεις του προσώπου και τα χαρακτηριστικά μας και όχι να τα καλύψουν!

Ανακαλύψτε τα πινέλα της συλλογής Kumadori Brush!

Prdct (Μέσα)

 

 

Buffing Kumandori Brush 700 
Ιδανικό για: να απλώνετε όλα τα υγρά προϊόντα makeup. Το επίπεδο σχήμα της κεφαλής του επιτρέπει την μίξη διαφορετικών αποχρώσεων και το ταμπονάρισμα τους για ομοιόμορφο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα. Από συνθετική βελούδινη τρίχα χαρίζει απόλυτο έλεγχο της ποσότητας κι έτσι επιτυγχάνεται από απαλή έως ενισχυμένη κάλυψη αλλά πάντα με φυσικό φινίρισμα.
Πώς το χρησιμοποιείτε: τοποθετείστε το makeup σας απευθείας στην κορυφή του πινέλου και με απαλές, κυκλικές και ταμποναριστές κινήσεις εφαρμόστε το στο πρόσωπο από την ρίζα των μαλλιών προς τα μάγουλα για να πετύχετε την ομοιόμορφη μίξη και την πλήρη κάλυψη.

Fan Kumadori Brush 701
Ιδανικό για: να σβήνετε τα προϊόντα bronzer και να αφαιρείτε τα υπολείμματα μακιγιάζ ή την πούδρα. Η χειροποίητη λαβή του δεν είναι μόνο κομψή αλλά είναι ταυτόχρονα και λειτουργική καθώς επιτρέπει την απόλυτη ακρίβεια στην εφαρμογή των προϊόντων.
Πώς το χρησιμοποιείτε: πιάστε το πινέλο από την λαβή και σβήστε τα προϊόντα με ανοδικές κινήσεις ή αφαιρέστε την περίσσια ή τις σκόνες πούδρας με κινήσεις προς τα έξω.

Powder Kumadori Brush 702
Ιδανικό για: να απλώνετε με “χειρουργική” ακρίβεια κάθε προϊόν σε μορφή πούδρας ή σκόνης. Η βελούδινη φυσική του τρίχα σας εξασφαλίζει ομοιόμορφο αποτέλεσμα.
Πώς το χρησιμοποιείτε: Περάστε το πινέλο από το προϊόν που θέλετε, τινάξτε για να φύγει η περίσσια ποσότητα και απλώστε στο πρόσωπό σας με απαλές κινήσεις.

Blending Kumadori Brush 703
Ιδανικό για: να κάνετε μίξη υγρών και προϊόντων σε μορφή πούδρας. Σκοπός του είναι να τονίσει τα καλύτερα χαρακτηριστικά του προσώπου πάρα να σβήσει. Η βελούδινη φυσική τρίχα του αναμιγνύει με ακρίβεια τα χρώματα ενώ η εργονομική πλατιά κορυφή του εφαρμόζει με ακρίβεια τα προϊόντα στις γωνίες του προσώπου.
Πώς το χρησιμοποιείτε: Με γρήγορες κυκλικές και ταμποναριστές κινήσεις προς τα πάνω.

Kumadori 704 Contour / Highlighting – πινέλο για φωτοσκιάσεις 
Ιδανικό για: να κάνετε φωτοσκιάσεις και να δώσετε τρισδιάστατη όψη στο πρόσωπό σας. Η βελούδινη φυσική τρίχα του εφαρμόζει την απαραίτητη ποσότητα προϊόντων σε μορφή πούδρας ή σκόνης ενώ η χειροποίητα κομμένη κεφαλή του επιτρέπει την εφαρμογή στις λεπτές περιοχές των ζυγωματικών με απόλυτη ακρίβεια.
Πώς το χρησιμοποιείτε: Απλώστε την σκούρα πούδρα στα σημεία του προσώπου που θέλετε να καμουφλάρετε και την ανοιχτή σε εκείνα που θέλετε να φωτίσετε. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!

Κumadori GIF (Μέσα)

 

 

Αποκτήστε τα πινέλα της συλλογής Kumandori εδώ!