Κάθε σεζόν οι σχεδιαστές με τα shows τους ορίζουν τις τάσεις που εμείς θα ακολουθήσουμε σε ρούχα, make up και μαλλιά. Και από χρονιά σε χρονιά αυτές οι τάσεις έχουν μικρές διαφοροποιήσεις. Κάνοντας, όμως, focus στο μακιγιάζ φέτος είδαμε την μεγάλη ανατροπή. Γιατί φέτος, μετά από πολλά χρόνια απουσίας επέστρεψε το χρώμα στα μάτια. Και πιο συγκεκριμένα: το μπλε στα μάτια. Αυτή, λοιπόν, είναι η μια τεράστια τάση που είδαμε στα catwalks και που υποστήριξαν κορυφαία ονόματα της μόδας όπως Diane Von Furstenberg, Issey Miyake, Missoni, Giambattista Valli, Jonathan Saunders.

 

Blue Eyed Models
Με δεδομένο, όμως, ότι το μπλε στα μάτια είναι ένα αρκετά τολμηρό και έντονο χρώμα, η ερώτηση είναι: πώς μπορείτε να το κάνετε φορέσιμο στην καθημερινότητά σας; Μας αρέσει πολύ η λογική της τραβηγμένης γραμμής είτε με μολύβι είτε με σκιά (γράφει πιο έντονα) σύρριζα στο κάτω βλέφαρο. “Βγάζει προς τα έξω” το χρώμα των ματιών και δείχνει ultra sexy με wet look στα μαλλιά. Έτσι, θα δείχνετε και chic και απόλυτα ενημερωμένη σε θέματα τάσεων!

Το τέλειο μπλε! Ποια προϊόντα θα σας βοηθήσουν να υιοθετήσετε την τάση!

products numbers (Mέσα)
Αποκτήστε το προϊόντα του trend με ένα κλικ:

Στην αντίπερα όχθη βρίσκεται το Flawless skin, μια τάση που γίνεται ολοένα και πιο έντονη τις τελευταίες δύο- τρεις σεζόν. Η λογική είναι η επιδερμίδα να δείχνει νέα, δροσερή και φρέσκια και το πρόσωπο αμακιγιάριστο. Σκεφτείτε το πρόσωπο μιας έφηβης. Αυτό προσπαθούν να πετύχουν οι makeup artists μέσα από το μακιγιάζ αυτό ενώ από την άλλοι, οι σχεδιαστές επιλέγουν αυτό το look για να αφήσουν το ρούχο τους να τραβήξει όλη την προσοχή! Οι οίκοι που λάτρεψαν και ανέδειξαν για μια ακόμη φορά την συγκεκριμένη τάση είναι οι Blumarine, Carven, Edun, Victoria Beckham, Hermes, Stella McCartney, Michael Kors, Isabel Marant και πολλοί πολλού ακόμη!

 

modelsflawlessskin+ Houses(Μέσα)
Για να πετύχετε το τέλειο flawless skin φροντίστε να ξεκινάτε πάντα με φροντισμένη και καθαρή επιδερμίδα και οπωσδήποτε καλά ενυδατωμένη. Ένα καλό tip είναι προτού απλώσετε το make up σας να κάνετε μασάζ στο πρόσωπό σας για να διεγείρετε την μικροκυκλοφορία και να αποκτήσετε αυτό το φυσικό αναψοκοκκίνισμα. Επίσης, αποφύγετε τις πούδρες και απλώστε της μόνο ως φινίρισμα τοπικά στα σημεία που κάνουν γυαλάδες.

Οι τέλειες βάσεις! Ποια προϊόντα θα σας δώσουν το flawless skin!
Products skin numbers (Μέσα)
Αποκτήστε το προϊόντα του trend με ένα κλικ:


All or nothing! Εσείς ποια τάση θα προτιμήσετε; Δική μας συμβουλή: υιοθετήστε και τις δύο και αποδείξτε τους πόσο ενημερωμένη είστε σε θέματα ομορφιάς!