Έφτασε εκείνη η εποχή που θα βάλουμε φούστα, θα αφήσουμε στην άκρη τις μακριές μπλούζες, θα δείξουμε περισσότερο σώμα. Η ερώτηση είναι: πόσο έτοιμες είμαστε γι’αυτό; Αν η άνοιξη ήρθε κάπως απότομα στη ζωή σας και αν έναν χειμώνα ολόκληρο αναβάλλατε το γυμναστήριο με αποτέλεσμα τώρα να μην νιώθετε καθόλου έτοιμη για όλα αυτά, το μακιγιάζ για μια ακόμη φορά δίνει τη λύση.

Σε αυτό το post θα σας δείξουμε πώς να αδυνατίσετε τα κόκαλα του λαιμού (ένα πολύ sexy σημείο λένε οι άντρες!), να ανορθώσετε το στήθος και να αδυνατίσετε τα πόδια σας! Έτοιμες;

Τα προϊόντα που… αδυνατίζουν! Με άλλα λόγια τι θα χρειαστείτε για το body contouring

Products Numbered (Μέσα)

1. Ένα πινέλο blending όπως το Kumadori Blending Brush 703 της Japonesque που έχει και το τέλειο design

2. Ένα προϊόν σε μορφή στικ ανοιχτόχρωμο όπως το Cover Pen 01C Alabaster της Beauty is Life

3. Ένα προϊόν σε μορφή στικ σκουρόχρωμο όπως το Cover Pen 04 W Beige Caramel της Beauty is Life

4. To best seller προϊόν σώματος για μαυρισμένη sexy όψη που λατρεύουν οι stars του εξωτερικού όπως η Jennifer Lopez, Body Bling του Scott Barnes

 

Πώς θα τονίσετε τα κόκαλα του λαιμού
Sexy Collarbone (Μέσα)
1. Με το σκούρο make up σε μορφή στικ ή το Body Bling του Scott Barnes σχηματίστε δύο γραμμές πάνω και κάτω από τα κόκαλα του λαιμού και μια κάθετα στο σημείο που ενώνονται τα κόκαλα.
2. Με το ανοιχτόχρωμο make up σε μορφή στικ σχηματίστε δύο γραμμές που να πατάνε ακριβώς πάνω στα κόκαλα του λαιμού και δύο κάθετες στο λαιμό που να σχηματίζουν ένα “V” όπως βλέπετε εδώ.
3. Με το εδικό πινέλο Kumadori της Japonesque κάντε το blending, δηλαδή σβήστε τα δύο προϊόντα το ένα μέσα στο άλλο.

Πώς θα ανορθώσετε το στήθος σας
Kim Blend (Μέσα)
Η Kim Kardashian κάνει πάντα contouring στο στήθος της, ειδικά όταν φοράει τα αγαπημένα της βαθιά και ultra sexy ντεκολτέ. Η τεχνική είναι πολύ απλή και δεν θα σας πάρει περισσότερο από δύο λεπτά. Τι κάνετε;
1.Με ο σκούρο make up σε μορφή στικ ή το Body Bling του Scott Barnes σχηματίστε δύο καμπύλες ακριβώς πάνω από το μπούστο σας.
2.Με το πινέλο Kumadori Blending της Japonesque σβήστε με ανοδικές κινήσεις το προϊόν.
3.Κάντε ένα βήμα πίσω στον καθρέφτη σας για να δείτε από απόσταση πώς δείχνει η φωτοσκίαση. Αν χρειαστεί επαναλάβετε αλλά χωρίς υπερβολές! Μην ξεχνάτε πως θέλουμε το αποτέλεσμα να δείχνει φυσικό και το στήθος σας πιο πλούσιο και ανορθωμένο.
4.Με το ανοιχτόχρωμο make up σε μορφή στικ σχηματίστε μια κάθετη γραμμή στο σημείο που ενώνεται το στήθος σας.
5.Σβήστε και πάλι με το πινέλο σας ακολουθώντας ανοδικές κινήσεις. Όταν θέλουμε να “ανορθώσουμε” κάτι οι κινήσεις μας πρέπει να είναι πάντα ανοδικές.

Πώς θα αποκτήστε αδύνατα και γραμμωμένα πόδια!

Sexy Legs (Μέσα)

Μια από τις πιο πρόσφατες “τρέλες” στα social media και σε συνάρτηση με την ομορφιά είναι το legs contouring. Όσο, όμως, περίεργο κι αν ακούγεται το leg contouring και γίνεται εύκολα και κάνει τα πόδια σας να δείχνουν τέλεια. Αν, λοιπόν, είστε καλεσμένη σε γάμο ή έχετε ραντεβού και διστάζετε να βάλετε εκείνο το υπέροχο κοντό φόρεμά σας, ακολουθήστε τα βήματα παρακάτω!
1.Περάστε τα πόδια σας με το Body bling που θα σας δώσει το τέλειο ηλιοκαμένο χρώμα! Επιλέξτε το Original αν έχετε σκούρα επιδερμίδα ή το Platinum αν είστε ανοιχτόχρωμη.
2.Περάστε το ανοιχτόχρωμο στικ της Beauty is Life στο μπροστινό μέρος των ποδιών. Σκεφτείτε ότι θα πρέπει να δημιουργήσετε μια λωρίδα η οποία θα διακόπτεται στα γόνατα και θα συνεχίζει από τα γόνατα και κάτω. Κάντε το ίδιο και για την πίσω μεριά των ποδιών σας.
3.Με το πινέλο blending σβήστε τη λεπτή λωρίδα ελαφρώς προς τα πλαϊνά χωρίς όμως να την “ανοίξετε” πολύ γιατί αυτή η λωρίδα είναι που κάνει τα πόδια σας να δείχνουν πιο ψηλόλιγνα. Εναλλακτικά, μπορείτε να το κάνετε και με τα χέρια αρκεί οι κινήσεις σας να είναι απαλές ώστε να μην αφαιρέσετε το προϊόν.
Την τελευταία διαδικασία μπορείτε να την κάνετε και στα χέρια σας. Εναλλακτικά, απλώστε μόνο το Body Bling του Scott Barnes για ομοιοχρωμία.

Πιο αδύνατη μέχρι το βράδυ! Είδατε τελικά που με το μακιγιάζ τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο;

Αποκτήστε όλα τα προϊόντα με ένα κλικ εδώ: