Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσες τάσεις κι αν παρελάσουν από μπροστά μας καμία δεν μπορεί να συγκριθεί με μια τραβηγμένη γραμμή eyeliner, τις τεράστιες βλεφαρίδες ή ένα smudged μολύβι σβησμένο περιμετρικά του ματιού. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, λοιπόν, το ζητούμενο είναι το sexy βλέμμα και να ποια είναι τα 4 must have για να περάσουμε τα μηνύματά μας απλώς κοιτάζοντας λοξά 😉

hot eyes (Μέσα)

1.Swing Eyeliner της The Balm

Χρειάζεται practice αλλά από την στιγμή που μάθετε να κάνετε την τέλεια γραμμή eyeliner αυτό θα γίνει και το αγαπημένο σας, signature make up! Τραβήξτε απλώς μια γραμμή σύρριζα στο κινητό βλέφαρο και προεκτείνεται στις εξωτερικές γωνίες.
Το tip: κολλήστε σελοτέιπ στις εξωτερικές γωνίες των ματιών σας, βάλτε eyeliner κι έπειτα τραβήξτε. Θα έχετε σχηματίσει την τέλεια γραμμή! Το κάνει και η Kylie Jenner!

2.Eyelash Sophia του Scott Barnes
Ο make up artist του Hollywood εμπνεύστηκε από το χαρακτηριστικό και αξεπέραστο cat eyes της Sophia Loren και δημιούργησε αυτές τις βλεφαρίδες από φυσική τρίχα.
Το tip: Πριν την εφαρμογή δοκιμάστε το μέγεθος αν ταιριάζει στα μάτια, εάν χρειάζεται κόψιμο προσαρμόστε την αφαιρώντας ισομετρικά από μια τούφα στην κάθε μια.

3.Μολύβι ματιών Ninja της Make Me Up
Ένα- δύο χρόνια πριν στα backstage των fashion shows μάθαμε για ένα ακόμη μακιγιάζ: το after sex make up! Στην πραγματικότητα πρόκειται για το smudged μακιγιάζ ματιών, ένα μαλακό μολύβι δηλαδή που έχει τοποθετηθεί πρόχειρα στο εσωτερικό του ματιού και στο περίγραμμα και είναι σβησμένο με ένα πινέλο. Σκεφτείτε κάτι σαν να κοιμηθήκατε με το μακιγιάζ σας μετά από ένα υπέροχο βράδυ!
Το tip: απλώστε το μαλακό μολύβι στο εσωτερικό του ματιού και στις ρίζες των βλεφαρίδων. Έπειτα κλείστε πιέζοντας τα μάτια σας. Πάρτε τις πολλές μουντζούρες με μια μπατονέτα και θα δείχνετε τέλειες! Και πολύ sexy, φυσικά!

4.Σκιά σε σκόνη λάμψης, Meteor 15C – Glitter Diamont Sparkle της Beauty is Life
Το glam είναι sexy! Και τίποτα δεν μπορεί να τραβήξει περισσότερο την προσοχή στα μάτια σας από μια σκιά που γυαλίζει.
Tip: Αν είστε διστακτική ως προς τις λάμψεις τοποθετήστε ένα touch στο κέντρο του κινητού βλεφάρου. Καθώς ανοιγοκλείνετε τα μάτια σας και καθώς το φως πέφτει στο πρόσωπό σας θα δημιουργούνται υπέροχες αντανακλάσεις.