Όσο ο καιρός… ανοίγει τόσο τα ροδαλά μάγουλα θα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως είδαμε να συμβαίνει έναν περίπου χρόνο πριν, οπότε και οι οίκοι μας έδειχναν τις τάσεις για τη σεζόν Spring/Summer 2017.

Την πιο κατάλληλη στιγμή, λοιπόν, που οι makeup artists μας θέλουν με αναψοκοκκινισμένα μήλα και ένα χρώμα τόσο φυσικό στα μάγουλά μας που μοιάζει να βγαίνει μέσα από την επιδερμίδα μας, έφτασε η ολοκαίνουρια παλέτα της The Balm.

Balm-springs-2

 Balm-springs-3

Ο λόγος για την Balm Spring, ένα ρουζ που… φέρνει την άνοιξη! Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά που θα σας κάνουν να το αγαπήσετε (πέρα από το cute- όπως πάντα- packaging) είναι το γεγονός ότι είναι μακράς διάρκειας ενώ η γήινη «τριανταφυλλένια» απόχρωση του κολακεύει όλες τις αποχρώσεις επιδερμίδας. Απλώς κάντε το τεστ: δείχνει εξίσου υπέροχο σε εσάς, την μητέρα σας, την κολλητή σας. Αυτό σε πρακτικό επίπεδο σημαίνει δύο πράγματα: πρώτον, δεν θα χρειαστεί να το δοκιμάσετε ή να κάνετε δεύτερες σκέψεις προτού το παραγγείλετε και δεύτερον είναι ένα ρουζ- πασπαρτού που θα σας κολακεύει κάθε εποχή, όποιος κι αν είναι τόνος της επιδερμίδας σας. Δηλαδή, από πολύ ανοιχτός το χειμώνα μέχρι πολύ σκούρος τους καλοκαιρινούς μήνες.

Balm-springs-1

Last but not least: η σύνθεση και η τεχνολογία που κάνει όλα τα προϊόντα The Balm μοναδικά από το packaging μέχρι το περιεχόμενο. Πιο συγκεκριμένα, το ολοκαίνουριο Balm Spring ρουζ έχει υπέροχη υφή, δεν περιέχει ταλκ ενώ η φόρμουλά του είναι fade-resistant που σημαίνει ότι δεν θαμπώνει και δεν σπάει κατά την διάρκεια της ημέρας.

Balm-springs-5

Πατήστε play στο βίντεο παρακάτω για να δείτε πώς ακριβώς «γράφει» στην επιδερμίδα!

Λοιπόν, εσείς θα φέρετε την άνοιξη στο πρόσωπό σας;