Η οικογένεια Lou Manizer έχει ένα huge νέο να μοιραστεί μαζί μας! Γιατί η οικογένεια Lou Manizer απέκτησε ένα ολοκαίνουργιο μέλος που θα γίνει εξίσου αγαπητό με όλα τα υπόλοιπα και ίσως η επόμενη… κολλητή σου!

Οι Lou Manizers, όπως γνωρίζεις, είναι τα παγκόσμια best seller – highlighters της The Balm. Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε για τη Cindy-Lou Manizer που δίνει λάμψη και φως στις πολύ ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, τη Mary-Lou Manizer για όσες έχουν μεσαίο τόνο και τη Betty-Lou Manizer για τις πιο σκούρες. Η ολοκαίνουργια Bonnie-Lou είναι ακόμη πιο θερμή και χρυσή από την Mary-Lou και χαρίζει ηλιοκαμένη όψη και λαμπερά ζυγωματικά.

01-bonnie-lou

Πώς την χρησιμοποιείς; Ιδανικά με ένα πινέλο από φυσική τρίχα και απλώνεις ψηλά στα ζυγωματικά, στα κόκαλα του φρυδιού αλλά και στις εσωτερικές γωνίες των ματιών. Επίσης, μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και ως σκιά αρκεί να «επιστρατεύσεις» το κατάλληλο πινέλο.
Έχει υπέροχη βελούδινη αίσθηση με εξαιρετική απόδοση στο χρώμα και την λάμψη της που μπορείς να «χτίσεις» προσθέτοντας μικρές ποσότητες. Βέβαια… αρκεί μόνο ένα πέρασμα της επάνω στην επιδερμίδα σου για να αναδείξει το luxury χρυσό της χρώμα! Σετάρεται τέλεια με καθαρό κόκκινο κραγιόν ή με edgy γραμμή eyeliner!

Μόλις έφτασε στην Ελλάδα και είναι ήδη διάσημη, όπως και οι αδερφές της! Σύντομα θα φτάσει και στα δικά σου χέρια!

02-bonnie-lou