Ο χώρος της κοσμετολογίας ανακαλύπτει καθημερινά μικρά θαύματα που μας κάνουν να δείχνουμε νεότερες χωρίς κόπο. Και ακόμη καλύτερα: χωρίς το φόβο που μας προκαλεί το νυστέρι.

Έτσι, λοιπόν, ενώ λίγο καιρό πριν θα έπρεπε να κλείσουμε ραντεβού με τον πλαστικό μας και να ξοδέψουμε μια μικρή περιουσία για να έχουμε νεανικό και ανορθωμένο βλέμμα, τώρα το εξασφαλίζουμε με μερικά αυτοκόλλητα!

magicstripes-2

Τα Magic Stripes Eyelid Pads είναι το μικρό μυστικό που έχουν στην βαλίτσα του μακιγιάζ τους οι σπουδαιότεροι make up artists στον κόσμο! Πρόκειται για αυτοκόλλητα που «έρχονται» σε τρία μεγέθη (small για μικρά μάτιαmedium για κανονικά μάτια και mixed που περιλαμβάνει τρία sizes) τα οποία κολλάτε στο κινητό βλέφαρο, ακριβώς επάνω στην πτυχή και τα μάτια αποκτούν μια instant ανόρθωση σαν να είστε χρόνια νεότερες!

MAGIC STRIPES EYELID PADS: ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
Τα Magic Stripes που κάνουν instant ανόρθωση στα βλέφαρα είναι φτιαγμένα από σιλικόνη, είναι διάφανα στην όψη που σημαίνει αόρατα στο μάτι και μπορείτε να συνεχίσετε κανονικά με την σκιά και το total make up σας! Αποτελεί το μυστικό πολλών διεθνών star ενώ το credit για την δημιουργία τους ανήκει στην make up artist Natalie Franz η οποία συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας και ομορφιάς ανά τον κόσμο. Είναι ιδανικό για άντρες και γυναίκες και στην συσκευασία του θα βρείτε 64 ταινίες, δηλαδή 32 ζευγάρια που σημαίνει διάρκεια ένα μήνα με καθημερινή χρήση.

magicstripes-1ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ;

Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη. Απλώς ξεκολλάτε τα patches από την συσκευασία και τα κολλάτε ακριβώς πάνω στην πτυχή του ματιού. Όταν ανοίξετε δεν θα φαίνεται τίποτα παρά μόνο ο πολύ νεότερος εαυτός σας! Αυτό που πρέπει να προσέξετε, ωστόσο, είναι να έχετε απομακρύνει τυχόν λιπαρότητα από την περιοχή με ένα βαμβάκι.

magicstripes-3

ΔΕΙΤΕ ΤΟ HOW TO

Κλείστε πονηρά το μάτι στον πιο νεανικό και fresh εαυτό σας χάρη στο πιο έξυπνο beauty gadget ever!