Έχετε μόλις ολοκληρώσει το μακιγιάζ σας, ρίχνετε μια τελευταία ματιά στον καθρέφτη σας και φεύγετε από το σπίτι. Μια ακόμη μέρα ξεκινά…
Μέχρι να μπείτε στο αυτοκίνητό σας το μακιγιάζ έχει αλλοιωθεί. Βλέπετε δεν έχει παντού την δροσιά που σας εξασφαλίζει το air condition και το μακιγιάζ δεν αντέχει στους 38 plus βαθμούς κελσίου! Μια ακόμη μέρα ξεκινά στραβά…

Δεν θα το επιτρέψουμε! Δείτε παρακάτω πώς θα μεταμορφώσετε το μακιγιάζ σας σε αδιάβροχο, τόσο που μπορείτε να το φορέσετε και στην παραλία!

Βήμα 1
Βάλτε primer στο πρόσωπό σας! Αυτό θα βοηθήσει την επιδερμίδα σας να ελέγξει την παραγωγή σμήγματος και λιπαρότητας από τους πόρους. Αυτόματα, λιγότερη λιπαρότητα μεταφράζεται σε πιο σταθερό μακιγιάζ! Αν θέλετε πάνω από το primer σας μπορείτε να δουλέψετε τοπικά με λίγο concealer στις ατέλειες και να μην χρησιμοποιήσετε foundation σε όλο το πρόσωπο. Θυμηθείτε: λιγότερο προϊόν- περισσότερη διάρκεια!

Το Foundation Primer Oil Free της Beauty is Life είναι ένα ρυθμιστικό χωρίς λάδι. Τοποθετήστε το μετά την κρέμα σας και πριν το foundation και δείτε το πρόσωπό σας να λάμπει! Plus: πλούσιο σε βιταμίνη Ε ενάντια στις ελεύθερες ρίζες!

primer-2

Βήμα 2
Σειρά έχουν τα μάτια! Χρησιμοποιήστε οπωσδήποτε primer (ναι, ξανά!) στο κινητό βλέφαρο αν δεν θέλετε φυσικά η σκιά σας να συσσωρευτεί σε γραμμές στις πτυχές του κινητού βλεφάρου. Υπάρχουν εξειδικευμένα σταθεροποιητικά για την σκιά που βοηθούν αφενός το κινητό βλέφαρο να μην εκκρίνει τόση λιπαρότητα και αφετέρου την σκιά να «κολλάει» πάνω στην περιοχή και να μην φεύγει παρά μόνο με λαδάκι ντεμακιγιάζ!
Αγαπημένα μας primer ματιών είναι το Multi Black Magic της Beauty is Life που μπορείτε να το χρησιμοποιείτε όλο το χρόνο και στα πιο glam μακιγιάζ σας αφού εκτός των άλλων βοηθά και το glitter να κολλήσει καθώς και το Put a Lid On it της The Balm. Απλώστε και στις δύο περιπτώσεις το προϊόν με ταμποναριστές κινήσεις στο κινητό βλέφαρο. Μια σταγόνα αρκεί!

primer-3

Βήμα 3
Φανταστείτε να υπήρχε ένα μαγικό spray με το οποίο να ψεκάζατε το πρόσωπό σας και το μακιγιάζ σας να γίνονταν αδιάβροχο! Κι όμως, υπάρχει! Το Make Up Fixer Spray της Make Me Up είναι ένα προϊόν που έχουν στην τσάντα τους οι περισσότεροι επαγγελματίες make up artist! Αυτό που κάνει είναι να αδιαβροχοποιεί το μακιγιάζ σας με ένα πέρασμα και η διαδικασία είναι πολύ απλή! Κάντε το make up, ψεκάστε από απόσταση 30 εκατοστών περίπου και το μακιγιάζ σας θα μείνει αναλλοίωτο για 48 ώρες!

primer-1

Χορέψτε, διασκεδάστε, ζήστε το καλοκαίρι χωρίς να σας απασχολεί το μακιγιάζ σας! Η Make Me Up φροντίζει γι’αυτό!