Μια παλέτα δεν είναι ποτέ αρκετή. Και ειδικά όταν μιλάμε για τις παλέτες της The Balm που αποτελούν αντικείμενο πόθου. Πριν μερικούς μήνες, λοιπόν, κυκλοφόρησε στο εξωτερικό η ολοκαίνουργια Foiled Again κι ήδη έχει αγαπηθεί. Να οι λόγοι!

Η συγκεκριμένη παλέτα αποτελείται συνολικά από δώδεκα αποχρώσεις, οι οκτώ εκ των οποίων μεταλλικές (εξού και… Foil-ed) και οι υπόλοιπες τέσσερις ματ. Κάθε χρώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε με στεγνό πινελάκι, είτε με βρεγμένο αν θέλεις να αυξήσεις την ένταση. Επίσης, κάθε απόχρωση αντλεί το όνομά της από έναν υπερήρωα και όλοι μαζί ενώνουν τις δυνάμεις τους για Marvel-ous αποτέλεσμα. Όλες οι σκιές μπορούν να αναμειχθούν μεταξύ τους να χρησιμοποιηθούν σαν βάση ή πάνω από άλλες σκιές.

01-foiled-again

Το πιο σημαντικό, όμως, που έχει κάνει αυτή την παλέτα ήδη αγαπητή στο εξωτερικό είναι ότι δεν υπάρχει ούτε μια απόχρωση που δεν θα θες να χρησιμοποιήσεις ή που δεν θα ξέρεις πώς θα συνδυάσεις. Η δική μας πρόταση: χρησιμοποίησε τις μεταλλικές για να δώσεις λάμψη στα μάτια και παίξε με τις ματ (θα τις βρεις σε ταμπά, nude, σκούρο καφέ και μπεζ καφέ) για να δώσεις βάθος και να οριοθετήσεις το βλέμμα σου.

02-foiled-again-

12 υπερήρωες κλεισμένοι σε μια υπερπαλέτα έτοιμοι να σώσουν κάθε beauty look. Αρκεί να την ανοίξεις για να τους απελευθερώσεις! Click to shop!