Θα είμαστε ειλικρινής μαζί σας: αγαπάμε τις παλέτες μακιγιάζ αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν χρησιμοποιούμε κάθε προϊόν ή κάθε απόχρωση που υπάρχει σε μια παλέτα. Και αυτό είναι μια γενική αλήθεια: από τα χρήματα που δίνουμε για να επενδύσουμε σε μια stylish ή πρακτική ή και… τα-έχει-όλα παλέτα, πάντα μια απόχρωση θα μας αρέσει λιγότερο ή και καθόλου και δεν θα την χρησιμοποιήσουμε!

Ο λόγος, λοιπόν, που μας ενθουσίασε αυτή η beauty άφιξη είναι αυτός ακριβώς: είναι ότι στην ολοκαίνουργια παλέτα In theBalm of Your Hand Vol. 2 υπάρχουν όλα όσα όχι μόνο θέλουμε αλλά και χρειαζόμαστε. Ας γίνουν, όμως, οι συστάσεις!

2-In-theBalm-of-Your-Hand-Vol.-2

Αν είστε fun της The Balm (εννοείται, είμαι!) θα γνωρίζετε ότι η εταιρία έχει πολλά best sellers. Best sellers όπως η Mary Lou Manizer – το αγαπημένο highlighter σε σαμπανιζέ απόχρωση ή η Bahama Mama – το λατρεμένο bronzer που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως σκιά ματιών. Πώς θα σας φαινόταν, τώρα, αν όλα αυτά τα best seller της The Balm συναντιόντουσαν σε μια παλέτα;

Αυτή είναι, λοιπόν, η In theBalm of Your Hand Vol. 2, ένα spot συνάντησης των best seller της The Balm, μια υπερπαλέτα που τα έχει όλα – τα χρησιμοποιείς όλα. Πιο συγκεκριμένα, εδώ θα βρείτε τα…:

  • Matte Reed: το σκούρο ψυχρό καφέ χρώμα που πρωταγωνιστεί στην παλέτα με σκιές ματιών Meet Matter Trimony.
  • Firm: σκιά σε χάλκινη απόχρωση που εφαρμόζει τέλεια σε όλο το καπάκι. Από την παλέτα με σκιές ματιών Nude Dude.
  • Alice Copper: μια όμορφη βαθιά μοβ/κόκκινη σκιά που περιέχεται στην Balm Jovi Palette.
  • Matte Russo: Η σκιά σε σοκολατί απόχρωση από την παλέτα σκιών Meet Matt(e) Ador.
  • Mary Lou Manizer: Το αγαπημένο best seller highlighter σε σαμπανιζέ απόχρωση.
  • Bahama Mama: Ακόμη ένα λατρεμένο best seller! Μια ανάμειξη από θερμή και ψυχρή απόχρωση bronzer που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως σκιά ματιών.
  • Down Boy: Η φυσική απόχρωση ρουζ που χαρίζει μια όψη υγείας στο πρόσωπο.
  • Frat Boy: Πρόκειται για μια απαλή κοραλί / ροζ απόχρωση ρουζ / σκιά που μπορεί να φορεθεί σε όλα τα καθημερινά μακιγιάζ.
  • Houndstooth: Το ρουζ μακράς διάρκειας είναι από την σειρά Instain σε απόχρωση ροζ / μωβ.

1-In-theBalm-of-Your-Hand-Vol.-2

Με λίγα λόγια: η ολοκαίνουργια In theBalm of Your Hand Vol. 2, είναι η παλέτα που θα αντικαταστήσει κάθε άλλο προϊόν, εκείνη που θα έχετε πάντα στην τσάντα σας για τα touch up σας, χωρίς να σας πιάνει χώρο, η ίδια που θα σας συνοδεύει σε όλα σας τα ταξίδια. Ένα ακόμη plus: με αυτή την παλέτα μπορείτε να κάνετε άπειρα διαφορετικά looks.

Κάντε την αγορά σας σήμερα online κάνοντας κλικ εδώ γιατί αυτή η παλέτα θα εξαντληθεί απίστευτα γρήγορα!