Νέα χρονιά σημαίνει ανανέωση! Και στην Make Me Up φροντίζουμε γι’αυτό! Για όλο τον Ιανουάριο, λοιπόν, ετοιμάσαμε για εσάς εκπτώσεις 20% σε όλα μας τα είδη για να ανανεώσετε όχι μόνο το νεσεσέρ σας αλλά και την διάθεσή σας!

Είτε είστε επαγγελματίας makeup artist είτε αγαπάτε, απλώς, το μακιγιάζ αυτή είναι η καταλληλότερη περίοδος για να επενδύσετε στα αγαπημένα σας beauty goodies!

Μερικές ιδέες με πράγματα που πρέπει να κάνετε τώρα add στο shopping bag σας:

Πινέλα: τα πινέλα, και ειδικά από φυσική τρίχα, είναι μια ακριβή επένδυση. Η περίοδος των εκπτώσεων είναι η ιδανικότερη για να ολοκληρώσετε την συλλογή σας με μερικά extra πινέλα ή για να ξεκινήσετε μια βασική συλλογή με πινέλο foundation, πούδρας- ρουζ, ένα πινέλο σκιάς και ένα ακόμη πινέλο blending. Τα παραπάνω είναι basic πινέλα και απόλυτα απαραίτητα για κάθε νεσεσέρ!

Επαγγελματικό βαλιτσάκι: ειδικά αν είστε επαγγελματίας makeup artist το βαλιτσάκι είναι παραπάνω από απαραίτητο. Ωστόσο, μια αντίστοιχη επένδυση μπορείτε να κάνετε κι εσείς που αγαπάτε το μακιγιάζ και έχετε εκατοντάδες προϊόντα τα οποία δεν ξέρετε πώς να αποθηκεύσετε.

Προϊόντα βάσης: το σωστό μακιγιάζ ξεκινάει από την τέλεια βάση. Και η τέλεια βάση «χτίζεται» με τα σωστά προϊόντα που δεν είναι άλλα από τα primer, τα foundation και τις πούδρες. Προϊόντα τα οποία είναι πιο ακριβά σε σχέση με άλλα προϊόντα μακιγιάζ και που τώρα είναι η ευκαιρία σας να αποκτήσετε.

Κραγιόν: ένα κραγιόν δεν είναι ποτέ αρκετό αφού είναι το προϊόν με το οποίο μπορείτε να κάνετε fashion statement! Δημιουργήστε την συλλογή με τα basic κραγιόν που πρέπει να έχετε στο νεσεσέρ σας: ένα καθαρό κόκκινο, ένα pink nude και ένα berry είναι must haves! Και μαντέψτε! Στις εκπτώσεις μπορείτε να επενδύσετε και στα τρία!

– Οτιδήποτε σας φτιάχνει την διάθεση! Κάντε pampering στον εαυτό σας και αποκτήστε εκείνο το προϊόν που την τελευταία φορά διστάσατε να βάλετε στο καλάθι σας γιατί τελικά, ενώ το θέλατε διακαώς, δεν σας ήταν τόσο απαραίτητο. Guess what! Είναι εκπτώσεις, είναι ευκαιρία να το κάνετε τώρα!

Click to shop now!

01-sales-012018