Είμαστε 15 χρονών! Και είμαστε γεμάτοι με τον ενθουσιασμό ενός! Αυτή θα ήταν μια μικρή, πρόχειρη περιγραφή για την Make Me Up. Αλλά να που το brand που δημιουργήθηκε το 2002 είναι πολλά περισσότερα. Ας ξανασυστηθούμε, λοιπόν…

Η Make Me Up είναι μια εταιρία που ιδρύθηκε από την Ράνια Μπουντούρη. Makeup artist η ίδια, αναζητούσε προϊόντα που δεν υπήρχαν στην ελληνική αγορά και αυτό ήταν το αρχικό και βασικό της κίνητρο: να καλύψει το κενό και να συστήσει σε beauty experts αλλά και στο ευρύ κοινό προϊόντα, brands και gadgets που λατρεύουν οι σπουδαιότεροι beauty bloggers του κόσμου και υπάρχουν στα νεσεσέρ κάθε επαγγελματία makeup artist που ταξιδεύει στις μητροπόλεις της μόδας. Προϊόντα που δεν γνωρίζαμε μέχρι εκείνη τη στιγμή.

mmu-birthday-2

Σήμερα, 15 χρόνια μετά, η Make Me Up είναι η ελληνική εταιρία που έχει αγαπηθεί όσο καμία άλλη και μας έχει φέρει σε επαφή με κορυφαία brands όπως Beauty is Life, Scott Barnes, The Balm, MeMeMe, Japonesque και πολλές, πολλές ακόμη.

Και η αγάπη αυτή έχει ευρύτατα όρια γιατί δεν μιλάμε μόνο για beauty experts , δημοσιογράφους ομορφιάς και καταναλωτές αλλά και για celebrities που έχουν τα προϊόντα στο νεσεσέρ τους και εμπιστεύονται την εταιρία Make Me Up για το τηλεοπτικό τους μακιγιάζ.  Τατιάνα Στεφανίδου, Φαίη Σκορδά, Μαρία Μπεκατώρου είναι μερικές μόνο από τις λαμπερές κυρίες που αγαπάμε να φροντίζουμε και μας αγαπούν κι εκείνες!

mmu-birthday-1

Τα προϊόντα της Make Me Up συχνάζουν στα πιο… hot spots: στα social media των μεγαλύτερων beauty influencers, στα blogs, σε επιλεγμένους χώρους ομορφιάς , στις μεγαλύτερες σχολές που χτίζουν τους αυριανούς επαγγελματίες και φυσικά είναι τα προϊόντα που σου κάνουν… κλικ καθημερινά μέσα από εδώ! Το www.makemeup.gr

Και τώρα που ξανασυστηθήκαμε , θα τα λέμε πιο συχνά!