Κάθε φορά που εντοπίζουμε ένα trend οφείλουμε να σε ενημερώνουμε αρκετά νωρίτερα. Γιατί δεν μας αρκεί να ξέρεις τι είναι hot τώρα αλλά και τι θα είναι hot αύριο και να το υιοθετήσεις πρώτη στον εαυτό σου ή στα αγαπημένα σου κορίτσια, αν είσαι επαγγελματίας makeup artist.

Το ερχόμενο φθινόπωρο, λοιπόν, όλοι θα μιλούν για το πράσινο στα μάτια, μια καθόλου τυχαία χρωματική επιλογή αν σκεφτείς ότι το Pantone ανέδειξε το Greenery ως το χρώμα της χρονιάς.

1-makeup-fall-trends

Ποιος, όμως, είναι ο σωστός τρόπος να φορέσεις το πράσινο στα μάτια σου; Για αρχή, δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος αρκεί να επιστρατεύσεις τη φαντασία σου και να εμπνευστείς και από το instagram! Παρακάτω, σου έχουμε συγκεντρωμένα τα ωραιότερα beauty looks που εντοπίσαμε.

1. Green smokey
Το είδαμε στην Lily Collins και είναι ο sexy και πιο safe τρόπος να φορέσεις το πράσινο αν δεν νιώθεις ιδιαίτερα τολμηρή με τους πειραματισμούς. Βασικό βήμα είναι να βάλεις από κάτω μια κρεμώδη γκρι σκιά και να ταμπονάρεις από πάνω με μια σκιά σε μορφή σκόνης και αυτή την απόχρωση.

2. Color blocking
Στην αντίπερα όχθη, των τολμηρών, ανήκει αυτή η επιλογή του color blocking. Συνδύασε ένα πράσινο μολύβι με ένα millennials pink στις εσωτερικές γωνίες όπως έκανε ο διάσημος makeup artist, Patrick Ta στην Joan Smalls.

2-makeup-fall-trends
3. Upside down liner
Πάρε ένα μαλακό, πράσινο μολύβι και σχημάτισε μια παχιά γραμμή στη ρίζα του κάτω βλεφάρου. Σβήσε με ένα πινέλο blending και άφησε το υπόλοιπο πρόσωπο αλαβάστρινο και χωρίς εντάσεις στο χρώμα. Αυτή η επιλογή είναι και η πιο εύκολη αν δεν είσαι επαγγελματίας makeup artist.

4. Mermaid
Γιατί να χρησιμοποιήσεις μια απόχρωση πράσινου και μια και μόνο υφή αν μπορείς να συνδυάσεις περισσότερα; Το μυστικό εδώ είναι να τοποθετήσεις τις πιο ανοιχτόχρωμες και ιριδίζουσες αποχρώσεις στις εσωτερικές γωνίες και προχωρώντας προς τα έξω να σκουραίνεις και να προτιμάς τις ματ υφές.

Τέσσερα διαφορετικά looks, τέσσερις διαφορετικοί τρόποι να υιοθετήσεις σήμερα την τάση για την οποία όλοι θα μιλάνε αύριο! Καν’το πρώτη! Κάνε κλικ και αγόρασε όλα τα αγαπημένα πράσινα προϊόντα μακιγιάζ που θα ολοκληρώσουν το look σου!