Κάθε γυναίκα πάνω σε αυτόν τον κόσμο λατρεύει τα κραγιόν! Η ερώτηση, όμως, είναι: μπορούν οι άντρες να συμμερισθούν αυτή την beauty εμμονή μας; Η απάντηση είναι χωρίς δεύτερη σκέψη… ναι! Και δεν το λέμε εμείς! Έρευνες που έχουν γίνει κατά καιρούς αποδεικνύουν πως το κραγιόν θεωρείται από τα αγόρια όχι απλώς ένα προϊόν μακιγιάζ αλλά εργαλείο sexiness!

Ένα απλό παράδειγμα: το 2012 δημοσιεύθηκε στην Huffington Post μια έρευνα που αποδείκνυε ότι οι σερβιτόρες που φορούσαν κραγιόν έπαιρναν τα διπλάσια tips σε σχέση με άλλες που δεν φορούσαν!

Λίγο μετά, η ίδια εφημερίδα δημοσίευσε και κάποια quotes των αντρών σε σχέση με το κραγιόν όπου μεταξύ άλλων είπαν πως «αν είναι κάτι που δεν μου αρέσει σε μια γυναίκα είναι να μην φοράει κραγιόν» ή «αν δεν φοράει κραγιόν δεν υπάρχει πρόβλημα! Αν, όμως, φοράει ένα κατακόκκινο χρώμα στα χείλη της τότε ξέρω πως θα μπω σε μπελάδες!».

Mens-Fav-Lip-Colors-5

Άρα, ναι! Τα αγόρια λατρεύουν τα κορίτσια τους α) να φοράνε κραγιόν β) να τους  γεμίζουν φιλιά και ας μένουν σημάδια στα μάγουλα, στα χείλη, στο πουκάμισό τους.

Η δεύτερη ερώτηση, όμως, που προκύπτει είναι η εξής: ποιες αποχρώσεις αρέσουν στα αγόρια;  Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τις έξι αγαπημένες των αντρών για να τον γεμίσετε φιλιά! Διαλέξτε μια ή και… όλες!

1. Meet Matt(e) Hughes Charming – Υγρό Κραγιόν by The Balm
Το όνομα της συγκεκριμένης απόχρωσης περιγράφει ακριβώς το αποτέλεσμα που θα δώσει στην εμφάνισή σας: γοητευτικό και sexy! Plus: φιλήστε τον με όσο πάθος αντέχετε χωρίς τον φόβο ότι θα σας φύγει το χρώμα από τα χείλη αφού το συγκεκριμένο υγρό κραγιόν έχει μια πολύ σταθερή σύνθεση και μεταμορφώνεται σε ματ όταν απλωθεί στα χείλη σας!

Mens-Fav-Lip-Colors-3

2. Ima Goodkisser Balm Girls – Κραγιόν by The Balm
Το τέλειο ροζ χρώμα που λατρεύουν τα αγόρια αφού δείχνει αθώο και sexy ταυτόχρονα. Bonus: η ονομασία της απόχρωσης που σας γεμίζει αυτοπεποίθηση! Hello good kisser!

3.  Bunny Pink – Κραγιόν by Make Me Up
Από τα λαγουδάκια του Playboy σε αυτή την sexy απόχρωση για τα χείλη σας: Bunny Pink! Δίνει ένα τέλειο ροζ αποτέλεσμα που σετάρεται τέλεια με ένα smudged smokey στα μάτια!

Mens-Fav-Lip-Colors-4

4. Coral Floral – Lipstick by Make Me Up
Αυτή η απόχρωση φλερτάρει με το κοραλί και το φούξια και δίνει στα χείλη ένα αισθησιακό, ζουμερό και απόλυτα φυσικό χρώμα σαν να δεχτήκατε μόλις το πιο παθιασμένο φιλί !

5. Kelly 46 c – Κραγιόν by Beauty is life

Εκτός από τα super αισθησιακά κόκκινα, οι άντρες λατρεύουν και τα χρώματα που δείχνουν φυσικά πάνω μας, όπως αυτή εδώ η τέλεια απόχρωση που κερδίζει και με την υφή της. Τόσο βελούδινη που θα διεκδικεί τα φιλιά σας ξανά και ξανά!

Mens-Fav-Lip-Colors-2


6. Rose 01 c – Κραγιόν by Beauty is life

Ρομαντική και αθώα ταυτόχρονα, αυτή η απόχρωση θα βγάλει στον καλό σας την διάθεση να σας προστατέψει. Και μερικά φιλιά δείχνουν πάντα προστασία. Σωστά;