Η Kim Kardashian ήρθε σε αυτό τον κόσμο με αυτή την αποστολή: να δημιουργήσει στο beauty λεξικό κάποιους δικούς της όρους. Ή αν όχι δικούς της αποκλειστικά, όρους που δεν θα έφταναν στα αυτιά μας αν δεν ήταν εκείνη.

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι ένα χρόνο πριν η λέξη contouring ήταν σε όλες μας άγνωστη. Έναν χρόνο μετά, μέχρι και τα αγόρια ξέρουν ότι κάνουμε contouring! Και αφού ξοδέψαμε εργατοώρες για να μάθουμε πώς γίνεται, η Kim Kardashian ήρθε ξανά για να φέρει τα πάνω κάτω!

NONTOURING-2
“Το contouring είναι ξεπερασμένο! Πλέον προτιμώ το nontouring! Αρέσει πολύ και στον άντρα μου”, δήλωσε η Kim στην Vogue. Όσον αφορά τα τι και τα πώς, είμαστε εδώ κι έχουμε όλα τα info για να το μάθετε και να το κάνετε και οι ίδιες στο εξής!

Nontouring:  το… κορσέ του προσώπου μας!
Πόσες φορές δεν φορέσατε ένα υπέροχο, στενό φόρεμα και κλέψατε τα καλύτερα κομπλιμέντα για την σιλουέτα σας; Μόνο εσείς γνωρίζατε ότι φορούσατε κορσέ! Κάτι αντίστοιχο, λοιπόν, κάνει και το nontouring! Μας δίνει αψεγάδιαστη επιδερμίδα σαν να γεννηθήκαμε με αυτή. Στην πραγματικότητα, όμως, έχουμε κάνει τρία βασικά βήματα για να το πετύχουμε. Ποια είναι αυτά;

NONTOURING-1

Nontouring: τα τρία βήματα για τέλειο αποτέλεσμα!
Βήμα 1: απλώστε στην επιδερμίδα σας ένα primer για φωτεινότητα όπως το μοβ Primer HD της Elegant

Βήμα 2: συνεχίστε με μια ενυδατική με χρώμα που θα σας εξασφαλίσει ομοιοχρωμία όπως η Balmshelter της The Balm.

Βήμα 3: Ολοκληρώστε βάζοντας πούδρα λάμψης σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου σας όπως ψηλά στα ζυγωματικά, το cupid bow (το V των χειλιών) και την γέφυρα της μύτης. Η Mary-Lou Manizer της The Balm είναι παγκόσμιο best seller και ιδανική για μεσαίες επιδερμίδες. Στην Make Me Up θα βρείτε πούδρες της The Balm και για ανοιχτές και για πιο σκούρες επιδερμίδες

Και τώρα η ερώτηση είναι: Contouring ή Nontouring; Εσείς ποια τεχνική προτιμάτε;