Αν είστε διαβασμένες σε θέματα ομορφιάς θα γνωρίζετε πολύ καλά τον Scott Barnes και τα προϊόντα του που υπάρχουν στο ντουλάπι του μπάνιου κάθε χολιγουντιανής star. Σε κάθε άλλη περίπτωση, ιδού μερικές συστάσεις!
Ο Scott Barnes είναι στη λίστα των top 10 make up artists του Hollywood, αν όχι ο no 1, μιας και έχει καταφέρει κάτι που ελάχιστοι μπορούν: να έχει στο πελατολόγιό του ονόματα πρώτης γραμμής. Και είναι πολλά αυτά τα ονόματα: Jennifer Lopez, Beyonce, Gwyneth Paltrow, Kim Kardashian, Kate Hudson είναι μερικές μόνο από τις stars που ορκίζονται στις τεχνικές και τα προϊόντα του. Και για να έχετε πλήρη εικόνα, να μερικά από τα πιο βασικά πράγματα για τα οποία ο Scott Barnes είναι διάσημος:

σψοττ4
1. Για τα sexy λαμπερά πόδια των stars!
Μετά από κάθε red carpet event οι beauty editors κορυφαίων sites ομορφιάς ανά τον κόσμο αφιερώνουν γραμμές ολόκληρες στα πόδια της Jennifer Lopez, της Beyonce ή της Gwyneth Paltrow που είναι τόσο λαμπερά και sexy. Guess what! O Scott Barnes κρύβεται πίσω από αυτό και συγκεκριμένα το Body Bling, ένα προϊόν σώματος- παγκόσμιο φαινόμενο που ντύνει το σώμα μας με την λάμψη του χρυσού, μας κάνει να δείχνουμε μαυρισμένες και το πιο μαγικό, καλύπτει κάθε ατέλεια όπως δυσχρωμίες ή ακόμη και κυτταρίτιδα. Yeap!

scott6
2. Για τις γυαλάδες του!
Ο beauty guru, όπως τον αποκαλούν στο εξωτερικό, έχει το μοναδικό ταλέντο να δημιουργεί υπέροχες λάμψεις στα πρόσωπα των stars όπως κανένας άλλος! Το μυστικό του βρίσκεται στον συνδυασμό δύο μαγικών προϊόντων: του Multi Media Foundation Biscotti που δημιουργεί το εφέ ενός αψεγάδιαστου και σαν να μην φοράει ίχνος make up προσώπου και του Body Bling που ο ίδιος χρησιμοποιεί στρατηγικά σε συγκεκριμένα σημεία. Για του λόγου το αληθές με ένα πρόχειρο google search θα πέσετε πάνω σε δεκάδες άρθρα- διθυράμβους για τα beauty looks που έχει δημιουργήσει στις stars!

scott1
3. Για το contouring (ναι, σε αυτόν το οφείλουμε κι εμείς και η Kim Kardashian!)
Θυμάστε δύο- τρία χρόνια πριν όταν η Kim Kardashian ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram αυτή την χαρακτηριστική photo μέσω της οποίας μας σύστηνε πρώτη φορά στο contouring; Λοιπόν, ο make up artist στις φωτογραφίες που ενθουσίασε την Kim και έκανε το contouring παγκόσμιο beauty φαινόμενο δεν ήταν άλλος από τον (surprise! Surprise!) Scott Barnes!

scott5
4. Για τις super sexy βλεφαρίδες που πετυχαίνει στις stars!
Ο Scott Barnes τελικά είναι ο πιο δημοφιλής celebrity make up artist του Hollywood γιατί ξέρει πώς να κάνει μια γυναίκα να δείχνει sexy και θηλυκή! Μέρος αυτού οφείλεται και στο super sexy βλέμμα που εξασφαλίζει σε stars βεληνεκούς JLO με τις πολύ διάσημες βλεφαρίδες του όπως η Ursula και η Jenny O από μεταξένια φυσική τρίχα αλόγου και πάντα cruelty free. Αναδεικνύουν με μια κίνηση τον πιο θελκτικό εαυτό μας και κάτι πολύ σημαντικό, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε καθαρίζοντάς τις και φυλάσσοντάς τις στην ειδική θήκη τους.

σψοττ5

 

Τώρα ξέρετε πώς θα αναδείξετε κι εσείς την χολιγουντιανή star που κρύβετε μέσα σας! Η JLO, η Queen Bee και η Kim μόλις αποκάλυψαν τα μυστικά τους!

scott2