Κανένας makeup artist πάνω σε αυτό τον κόσμο δεν μπορεί να αποδώσει καλύτερα αυτή την sexy λάμψη που αποκτά η επιδερμίδα μας κάτω από τον ήλιο περισσότερο από τον Scott Barnes. Ο beauty guru του Hollywood είναι ο ίδιος άνθρωπος ο οποίος δημιούργησε το signature glow makeup της Jennifer Lopez ενώ λίγο αργότερα μας μύησε στο contouring μέσα από την Kim Kardashian.

Επίσης, είναι εκείνος που στα beauty πηγαδάκια του Hollywood έχει στήσει καριέρα ως ο makeup artist που κάνει τις γυναίκες να δείχνουν και να νιώθουν sexy όσο κανείς άλλος. Και κάτι που ίσως δεν γνωρίζεις: πίσω από όλα αυτά τα sexy, μαυρισμένα πόδια που περπατούν στο κόκκινο χαλί σε κάθε red carpet event (βλ. Beyonce, JLO, Cameron Diaz, Jennifer Aniston) υπάρχει το μαγικό Body Bling που φέρει την υπογραφή του.

scott-barnes-bg-2

 

Από την θεωρία στην πράξη: πώς να δείχνεις sexy όπως οι χολιγουντιανές stars!

Για να έχεις το ίδιο sexy αποτέλεσμα και στην δική σου εμφάνιση δεν έχεις παρά να επενδύσεις στα τρία best sellers του Scott Barnes που α) ορκίζονται όλες αυτές οι stars β) θα τα βρεις στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Make Me Up. Και να ποια είναι:

1. Για sexy επιδερμίδα
Ο Scott Barnes λατρεύει το flawless skin και την βάση που ενώ είναι εκεί είναι ταυτόχρονα αόρατη. To Multi Media Foundation που φέρει την υπογραφή του είναι το makeup που κάνει ακριβώς αυτό: καλύπτει αλλά με τόσο φυσικό τρόπο που μοιάζεις σαν να γεννήθηκες με αυτή την επιδερμίδα! Μάλιστα, ο ίδιος μας προτείνει και συγκεκριμένο τρόπο εφαρμογής: λίγη ποσότητα με απαλές και κυκλικές κινήσεις και το foundation γίνεται ένα με την επιδερμίδα σου! Και αν θέλεις και glossy αποτέλεσμα μπορείς να “σετάρεις” από πάνω με ένα face mist!

scott-barnes-bg-5

 

2. Για sexy βλέμμα
Οι βλεφαρίδες στο κόκκινο χαλί έχουν την υπογραφή του Scott Barnes. Είναι πλούσιες, είναι sexy, εξασφαλίζουν στα μάτια ένα γατίσιο αποτέλεσμα ενώ η μεταξένια φυσική τρίχα αλόγου από την οποία προέρχονται, πάντα cruelty free, είναι άνετες και ευχάριστες στην εφαρμογή.
Κι ένα tip για να ολοκληρώσεις το sexiness από τον ίδιο τον Scott Barnes: “να έχεις πάντα στην τσάντα σου μερικές σταγόνες ματιών. Κάνει τα μάτια να δείχνουν πιο φωτεινά και ξεκούραστα!”.

scott-barnes-bg-4

3. Για sexy πόδια
Και φτάνουμε στο best seller! Το Body Bling του Scott Barnes είναι ένα μοναδικό shimmering body lotion με πολύ πλούσια λάμψη και πολλές χρήσεις. Για αρχή, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως makeup σώματος για να εξαφανίσεις τις ατέλειες, μπορείς να επενδύσεις στην πιο σκούρα απόχρωση (Original) για να αποκτήσεις ένα instant μαύρισμα, και φυσικά δίνει το πιο sexy λαμπερό αποτέλεσμα όχι μόνο στα πόδια αλλά και στο μπούστο και τα κόκαλα του λαιμού όπου μπορείς να το απλώσεις κατά μήκος. Κι ένα τελευταίο tip: μπορείς να ορίσεις εσύ την ένταση που θες ακόμη και να το αναμείξεις με το αγαπημένο σου body lotion και να έχεις ένα πιο ήπιο αποτέλεσμα, αν και το τελικό look είναι τόσο εθιστικό που δεν θα χορταίνεις να το απλώνεις στην επιδερμίδα σου!

scott-barnes-bg-3

Τρία προϊόντα, τρία βήματα, ένα ultra sexy αποτέλεσμα! Γιατί μπορείς να μοιάζεις με χολιγουντιανή star όπου κι αν είσαι!