Κάθε φορά που περπατάει στο κόκκινο χαλί, κάθε φορά που βγαίνει στη σκηνή ή που ο φακός των paparazzi την απαθανατίζει να κάνει βόλτες στην πόλη, κάθε φορά τα πόδια της είναι μαυρισμένα, λαμπερά και super sexy! Τόσο sexy που οι beauty editors ανά τον κόσμο έχουν αφιερώσει γραμμές ολόκληρες με θέμα τα πόδια της JLO και πώς θα τα αποκτήσετε.

Το μυστικό της, όμως, είναι εδώ! Η Jennifer Lopez δεν κάνει βήμα (κυριολεκτικά!) αν δεν βάλει το Body Bling του αγαπημένου της φίλου και make up artist των celebrities, Scott Barnes!

jlo 1 (mesa)

Παγκόσμιο φαινόμενο!
Το Body Bling είναι ένα προϊόν για instant αποτέλεσμα λάμψης και μαυρίσματος που φεύγει με το ντους. Πολλοί το περιγράφουν ως τον ορισμό του sexy κλεισμένο σε ένα σωληνάριο. Και όχι άδικα! Το Body Bling εκτός από την μαυρισμένη όψη που εξασφαλίζει στο δέρμα περιέχει και κόκκους λάμψης που δίνει αυτό το εφέ στην επιδερμίδα σαν να έχει “ντυθεί” με φύλλα χρυσού!

jlo2 (mesa)

 

How to:
Απλώστε το σε στεγνή επιδερμίδα σε όλο σας το σώμα. Για ακόμη πιο smooth και λαμπερό αποτέλεσμα κάντε προηγουμένως ντους. Περιμένετε μερικά λεπτά να στεγνώσει και ντυθείτε. Μια star μόλις γεννήθηκε μπροστά σας!

Το Body Bling θα το βρείτε σε δύο εκδοχές για ανοιχτή και σκούρα επιδερμίδα και σε δύο μεγέθη: κανονικό και travel size (30ml) για να κουβαλάτε πάντα την star μαζί σας!

Jlo SB(mesa)

 

Μπορείτε να το παραγγείλετε εδώ!