Είναι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες στην ομορφιά που μπορεί όμως να κάνουν πολύ μεγάλη διαφορά στην εμφάνισή μας! Μια τέτοια λεπτομέρεια είναι και το waterline, το εσωτερικό του κάτω βλεφάρου το οποίο συνήθως αφήνουμε αμακιγιάριστο. Αν, όμως, αποφασίσουμε να του βάλουμε λίγο μαύρο ή λίγο λευκό/ μπεζ μολύβι αυτή η μικρή λεπτομέρεια θα μας κάνει να δείχνουμε διαφορετικές. Να, λοιπόν, τι κάνει το κάθε χρώμα!

Waterline+ Λευκό/ Μπεζ μολύβι= ξεκούραστο και μεγάλο βλέμμα

WATERLINE WHITE  (ΜΕΣΑ)
Το λευκό ή μπεζ μολύβι κάνει τα μάτια να δείχνουν πιο ξεκούραστα και μεγάλα. Αν αποφασίσετε να απλώσετε στο waterline αυτό το μολύβι κάντε κινήσεις μπρος- πίσω και αφαιρέστε όποια υπολείμματα λευκού ή μπεζ μολυβιού που θα έχει συσσωρευθεί στις άκρες των ματιών με μια μπατονέτα. Επιλέξτε το αν το προηγούμενο βράδυ ξενυχτήσατε με τις φίλες σας και έχετε μπροστά σας μια πολύ σημαντική επαγγελματική συνάντηση!
Tip: αν είστε καστανή επιλέξτε το μπεζ μολύβι για να μειώσετε το contrast και σε κάθε περίπτωση αποφύγετε να βάλετε μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες γιατί θα σας δώσει καθοδικότητα.
Σας προτείνουμε: Μπεζ μολύβι ματιών Mr. Write (Now) Brian της The Balm που μπορείτε να αποκτήσετε εδώ και λευκό μολύβι White 01C της Beauty is Life 

Waterline+ Μαύρο μολύβι= sexy και μυστηριώδες βλέμμα
waterline mauro (μεσα)
Το μαύρο μολύβι μας εξασφαλίζει super sexy και μυστηριώδες βλέμμα, κάτι που μπορεί να διαπιστώσετε και οι ίδιες από τις παραπάνω photo ή βάζοντας μαύρο μολύβι στο ένα σας μάτι μόνο ώστε να δείτε την διαφορά και να κάνετε την σύγκριση με το άλλο. Επιλέξτε το για το ραντεβού σας!
Tip: Γεμίστε το waterline αλλά και την ρίζα των κάτω βλεφαρίδων και σβήστε με το ειδικό μακρύ τρίχινο πινέλο (blender). Αμέσως το μάτι σας θα γίνει μυστηριώδες αλλά πιο μεγάλο από ότι αν απλώνατε μόνο το μολύβι χωρίς να το σβήσετε!
Σας προτείνουμε: Eyeline in Coal της MeMeMe